Papi kastuu ja muita rantamuistoja

Palataanpa vielä hetkeksi alkuviikkoon ja aurinkoiseen San Diegoon. Reissumme ajoitus taisi olla täydellinen säiden suhteen, sillä nyt loppuviikosta sinne odotettiin jopa tornadoa ja sadetta on tullut ennätysmääriä. Ranta-asuntomme vuokrasimme airbn’b:n kautta. Sen sijainti oli aivan loistava. Matkaa rauhalliselle Mission Bayn hiekkarannalle ja leikkipaikalle oli korttelin verran ja Pacific Beachin puolelle muutama kortteli lisää. Lähellä rantaa, mutta kuitenkin rauhallisella asuinalueella tarpeeksi kaukana Pacific Beachin vilskeestä.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Kämpässä oli yksi makkari, olkkari ja keittiö sekä aurinkoinen terassi. Sisustuksessa oli paljon beach house henkistä koristetta. Minun silmiini kämppä olisi kaivannut kunnon kuurauksen lattiasta kattoon, mutta oma standardini on kuulemma ehkä turhan korkea. Varsinkin paikalliseen asumisentasoon nähden. Asunto oli nuoren naisen vakituinen koti, jota hän vuokraa lomailijoille. Esillä olevien henkilökohtaisten tavaroiden määrä pisti aluksi silmään, mutta neljässä päivässä niihin tottui. Jääkaappi oli täynnä valokuvia ja kirjahyllyssä oli pari päiväkirjaa Twilightien ja Kinsellan hömppäkirjojen seassa. Nyt ajattelette heti, että kävimme lukemassa niitä salaa. Sori, emme niin uteliaita ole mutta poika saattoi selata niitä…

Kauniista säästä ja kämppämme sijainnista Mission Bayn ja Pacific Beach rantojen välissä oli otettava kaikki hyöty irti ja kerroinkin jo, että Legoland vaihtui rantsupäiväksi. Leikimme parissa rantaleikkipuistossa, söimme maittavan lounaan, loikoilimme rannalla ja pojat kävivät kastelemassa varpaitaan Tyynessämeressä. Ja papi taisi myös vähän kastua, kuten tuppaa käymään myös iltakylvyn aikaan. Täydellinen rantapäivä!

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s