Hyppy kesäaikaan

Perjantaina tuntui pitkästä aikaa, että nyt kaikki ovat terveitä ja fiilis on hyvä. Lenkkeilin (!!!) parin kilometrin päähän Whole Foodsin viereiseen leikkipuistoon. Sama lenkki takaisin, vaunujen alakori täynnä ostoksia. Hyvä minä! Viikonlopuksi oli paljon suunnitelmia ja perjantaifiilis korkealla. Söimme hyvin ja katsoimme pitkästä aikaa elokuvan. Oscar voittaja Gravity valikoitui sopivan kestonsa perusteella, vain 90 minuuttia. Jännittävä leffahan se oli, mutta että paras elokuva – enpä tiedä…

kummelikopplan

Viikonloppuidylli sai erilaisen käänteen, kun perjantain ja lauantain välisenä yönä poika alkoi huutamaan, aivastelemaan ja muuttui aina vain tukkoisemmaksi. Perhanan flunssa iski taas. AB-kuurin päättymisestä ei ollut ehtinyt kulua edes viikkoa. Lähdimme kuitenkin lauantaina suunnitelmien mukaan liikkeelle, mutta iltapäivällä kurvasimme taas lastenlääkäriin. Korvat toistaiseksi ok ja nyt toivotaan että flunssa väistyisi nopeasti.

Viime yö meni ehkä aavistuksen paremmin kuin edellinen. Nousimme vasta yhdeksän jälkeen ja hurrasin, ettemme ole heränneet niin myöhään ikuisuuteen. Aamu tuntui kuluvan tosi hitaasti, kunnes yhtäkkiä tajusimme että täällä on siirrytty kesäaikaan yön aikana. Puhelimet olivat tietty kesäajassa ja seinäkellot tunnin jäljessä. Sääennuste lupaa seuraavat puolitoista viikkoa +24 ja aurinkoa, joten ehkä kohta uskaltaa jo julistaa kesän alkaneen. Kahdenkymmenen asteen raja meni jo rikki ennen aamukymmentä ja tänään on hame & toppi -päivä!

kummelikopplan

PS. Mies huikkasi juuri, että altaan vesi on jo +17!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s