Nyt onnisti!

Muistattehan miten hehkutin Polarn o. Pyretin windfleeceä parhaimmaksi vaatteeksi ikinä? Olen epäsäännöllisen säännöllisesti seurannut po.p.in paikallista verkkokauppaa löytöjen toivossa. Jos jotain on löytynyt, ovat ne hetken päästä jo kadonneet shopista. Niin kävi joitain viikkoja sitten sekä punaisten pillifarkkujen että uuden windfleecen kanssa. Vähänkö harmitti? Ei näköjään kannata jäädä miettimään ostaisiko vai ei…

Onneksi samat pillifarkut löytyivät myöhemmin taas verkkokaupasta ja eilen meillä oli oikein popituspäivä, sillä postimies toi ne muutaman muun vaatteen ja asusteen kera ovemme taakse. Lisäksi verkkoon oli taas ilmestynyt windfleece aleen. Klikkasin sen heti ja ehdin jo pelästyä kun tuote hävisi sivuilta. Onneksi se oli turvassa ostoskorissani! Ensi talveksi löytyi myös toppatakki -75% alesta! Sellainen jännä sairastelupäivä meillä eilen!

20140312-143037.jpg

20140312-143049.jpg

Kävikö joku teistä Naisten päivänä järjestetyissä Po.p. outleteissa? Mitä löytyi? Espoossa on vielä yhdet luvassa Sembaloiden yhteydessä 18.3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s