Roskis-Tarzan

Unohdin kokonaan kertoa teille mitä meidän vuokra-autolle sattui San Diegon reissulla. Kun tulimme kämpille rannalta roska-auto oli juuri tekemässä rundiaan naapurustossa. Meidän talon ja auton kohdalla oli kaksi roskista. Kun roska-auto oli laskemassa ensimmäistä roskasäiliötä alas, se tarttui matalalla roikkuvaan sähköjohtoon ja tipahti siitä nätisti maahan. Toisen säiliön kanssa ei mennytkään yhtä hyvin vaan roskis jäi keinumaan johdosta ja osui tietysti autoomme. Seurasimme suut auki talon kulmalla tapahtumaa.

kummelikopplan

Roska-auton kuljettaja kävi nostamassa säiliön alas ja jatkoi tyytyväisenä matkaa seuraavalle talolle. Juoksimme auton luo tarkistamaan vahinkoa ja sen jälkeen mies pysäytti roska-auton. Paikalle tuli kuljettajan esimies ja myöhemmin myös poliisi. Onneksi osuma ei tehnyt pahaa jälkeä autoon, mutta todennäköinen lasku siitä kyllä seuraisi vuokrayhtiöltä. Seuraavana päivänä meillä tuli kiire La Jollasta kentälle ja mahdollinen lommon selvittely stressasi tietysti.

Koneen lähtöön oli alle tunti, kun pääsimme perille. Auto oli kaiken lisäksi tankkaamatta kun mistään ei löytynyt bensa-asemaa. Voitte varmasti kuvitella tunnelman autossa siinä vaiheessa. Minä olin valmiina rientämään check-iniin pojan kanssa ja mies jäisi selvittelemään auton asioita. Meidän onneksemme virkailija kyllä katsoi hetken lommoa, muttei sanonut mitään. Kuitti kouraan ja lähtöselvitykseen. Huh. Ehdimme jopa syödä ja poika sai oman paikan lähes tyhjästä koneesta. Siinä hän istui kiltisti autoistuimessaan ja nautti in-flight entertainmentistä. Ihmettelimme molemmat miten lento-osuus voi olla matkan rentouttavin osa? Toisaalta kokenut pikkumatkailijamme oli jo kymmenennellä lennollaan, hänhän osaa jo tämän homman.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s