Avokadopastan haastaja

Avokadopasta on pitkään ollut pojan lemppariruoka. Senhän te tiesitte jo, mutta nyt sen rinnalle on noussut varteenotettava lemppariruoka josta kummisetä olisi ylpeä – nimittäin SUSHI. Ensikosketus makirulliin joskus syksyllä ei ollut succée vaan ne lentelivät nopeasti lattialle, mutta jotain on tapahtunut  matkan varrella. Nyt poika hullaantuu jo nähdessään syömäpuikot, juoksee ympäri kämppää ja huutaa schusii jee, jee, jee!

kummelikopplan

Muuten hieman valikoiva ruokailija maistaa sushia estottomasi. Inside-outit on lemppareita ja inarit myös. Rapumössö nigiri oli nam! Kaikkea maistetaan ja suurin osa uppoo hyvin. Ja näkisittepä hänen reaktion wasabiövereihin. Huuuui ja nauraa päälle! Ainoastaan nori on vähän liian sitkeää pureskeltavaksi ja puikkojen kanssa täytyy vielä vähän harjoitella. Seuraavaksi voisi sitten varmaan alkaa yhdessä tekemään rullia!

kummelikopplan

kummelikopplan

Syövätkö teidän taaperot mielellään sushia?

Advertisements

2 thoughts on “Avokadopastan haastaja

 1. Terhi

  Eipä ole kyllä tullut mieleenkään edes tarjota pojille sushia, mutta tästä innostuneena täytyy kokeilla! 🙂 Vähän jäljessä taas lueskelen blogia, toivottavasti olette jo kaikki kunnossa!

  Reply
  1. kummelikopplan Post author

   Kokeile sushia jos uskallat, saattaa tulla kalliiksi jos maistuu hyvin ja usein 🙂 Paranemaan päin olemme. Toivottavasti kenenkään ei tarvitsisi sairastaa enää pitkään aikaan.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s