52 viikkoa: 12/52 OTG

Täällä jenkeissä food truckit ovat kovin suosittuja. Taco truckeja on ollut ties kuinka kauan ja hiljalleen niiden rinnalle on tullut gourmet truckeja, jotka myyvät kaikenlaista ruokaa. Ja nyt ei siis puhuta hot dogeista ja ranskalaista, vaan esimerkiksi friteeratusta hummerista tai luomupirtelöistä. Ehkä olette törmänneet ilmiöön leffoissa tai sarjoissa.

Viime viikolla kun kurvasin autolla ruokakauppaan, huomasin että meidän muuten hiljaisella juna-asemalla oli meneillään joku tapahtuma. Musiikkia, vilkkuvia valoja ja food truckeja. Netistä löysin lisäinfoa ja iloksemme helmikuun lopulla San Franciscolainen Off The Grid on aloittanut viikoittaisen ruokatapahtuman Menlo Stationilla joka keskiviikko.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Kävimme eilen illalla paikalla katsomassa lähemmin mistä on kyse. Paikka vilisi ihmisiä ja osaan autoista oli pitkätkin jonot. Ihmiset näyttivät viihtyvän ja rumpali sekä kitaristi loivat tunnelmaa soitollaan. Lapsille bonuksena asemalla pysähtyvät junat! Olimme jo ehtineet syödä kotona, mutta ensi viikolla pääsemme sitten maistelemaan truckien herkkuja hyvässä seurassa!

kummelikopplan

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s