Pyykkitelinehaaste

Mikä sisustusesine löytyy joka kodista ja monesti vielä monin kappalein? Se komeilee milloin missäkin, yleensä paraatipaikalla keskellä olohuonetta. Metallinen klassikko on tietysti pyykkiteline. Puutalobabyn Krista laittoi jonkin aikaa sitten liikkeelle pyykkitelinehaasteen, kun huomasi että pyykkitelinehän se siellä komeili monen valokuvan taustalla.

Minä pidän vaatehuollosta ja varsinkin siitä että kaikki vaatteet ovat puhtaita ja siististi omilla paikoillaan henkareiden lenkki oikeaan suuntaan käännettynä. Likapyykkiä en päästä kertymään isoja määriä, vaan pesen koneellisen heti kun pyykkiä on tarpeeksi kasassa. Puhtaat kerään myös pois sitä mukaan kun vaatekappaleet kuivuvat. Opiskeluaikojen viisi vuotta vaatemyyjänä vaikutta varmasti tähän innostukseen.

kummelikopplan

Meidän onneksemme täällä lämpimimmissä olosuhteissa kuivausteline seisoo usein pihalla, eikä kodin keskellä. Pyykit kuivuvat nopeasti ja aurinko tekee ihmettä tahroille. Tummat vaatteet pitää vain muistaa kääntää nurin, jotta värit eivät haalistu. Tomaattiset bolognese kastikkeen sitkeät tahrat lähtivät valkoisesta paidasta vartin auringonoton jälkeen. Yöksi teline muuttaa olohuoneeseen, mutta vien sen aina heti kaappiin kerättyäni kuivat pyykit. Vaikka pyykit löytävät nopeasti tiensä paikoilleen on teline kuitenkin toiminut statistina myös meidän kuvissa!

kummelikopplan

Missä teidän klassikon paikka on?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s