Uusi rakkaus

Kun suunnittelimme tuloa tänne mietimme aluksi ostavamme auton, jonka sitten myisimme eteenpäin ennen lähtöä. Auton ostoon liittyi kuitenkin sen verran paljon säätöä (paikallisen kortin hankkiminen, vakuutukset yms) ja tietysti riski hävitä jälleenmyynnissä, että päädyimme kuitenkin vuokraamaan auton.

kummelikopplan

Halvimmillaan auton saa kolmeksi viikoksi kerrallaan. Vakuutuksista tämäkin outous johtuu. Kolmen viikon välein mies piipahtaa 20 minuutin päässä lentokentällä vaihtamassa autoa. Koskaan ei tiedä millä autolla hän kurvaa kotiin. Tämä setuppi sopii itse asiassa mainiosti, sillä näin on voinut koeajaa monta eri mallia ja vaihdella auton kokoa tarpeen mukaan. Pienin vaihtoehto riittää hyvin arkena ja jos tiedossa on reissaamista autolla voi välillä ottaa isomman auton.

Edellisessä vaihdossa virkailija päätti olla ystävällinen ja antoi meille pikkuauton sijaan paikallisen jokamiehen auton Toyotan hybridi Priuksen. Tasan saman mallisen ja värisen kuin pojan bestiksen äidillä. Puistotreffeillä olemme monesti jo kohdanneet risteyksessä ja sitten jätetty autot parkkiin peräkkäin. Priusia on ollut todella mukava ajaa, se on yllättävän tilava ja nyt on vakavassa harkinnassa hankkia sellainen käytettynä kun palaamme Suomeen. Väristä emme ole päässeet yhteisymmärrykseen – musta ja valkoinen keikkuvat suosikkeina.

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s