52 viikkoa: 16/52 Easter Egg Hunt

Viime viikon yhteiskuva, päivän myöhässä tällä kertaa. Pojan korkea kuume sekoitti pakkaa loppuviikosta, joten bloggailu ei todellakaan ollut priolistan kärkisijoilla. Nyt isovanhemmat on viety lähiostarille ja poika nukkuu, joten varastin päivästä hetken omaa aikaa koneella. Viime viikko oli niin täynnä tapahtumia, että oli vaikea valita mikä näistä olisi yhteiskuvan aihe. Suomessa pääsiäislomat alkavat juuri päättymään ja tiistaiaamuna kaikki palailevat töihin. Täällä pääsiäinen ei taida tarkoittaa ylimääräisiä arkivapaita, mutta eilen sunnuntaina törmäsimme muutamaan suljettuun kauppaan. Joulupäivä ja pääsiäissunnuntai taitavat olla ainoita pyhiä, jolloin jopa kaupat ovat kiinni. Mutta siis vain osa niistä.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Kuudestoista yhteiskuva on lähipuistomme Burgess Parkissa pidetystä massiivisesta Easter Egg Hunt tapahtumasta. Menlo Parkin palokunnan järkkäämään tapahtumaan saapui satoja perheitä etsimään pääsiäismunia, pomppimaan pomppulinnoihin, tapaamaan palomiehiä ja pääsiäispupua. Yhdysvalloissa suklaayllätysmunat kuten Kinder ovat laittomia tukehtumisvaaran takia. Luin jostain, että niiden salakuljettamisesta sakotetaan tuntuvasti. Kinderit jäivät siis suosiolla pois tuliaistoivelistalta. Suklaamunien sijaan täällä muoviset pääsiäismunat täytetään karkeilla ja muovikrääsällä. Yritä nyt sitten ymmärtää logiikkaa tukahtumisvaarasta kun pojan ensimmäisestä kuoresta paljastui retiisin kokoinen polkakarkki…

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Hauskaa kuitenkin oli ja paikalla oli paljon pojan kavereita. Pääsiäispupu oli vähän liian pelottava, mutta melko lähelle pääsimme kyllä. Kuvia selaillessa näkee jälkikäteen ettei poika ihan täydessä vedossa ollut, eikä ihme kun kova kuume ja flunssa alkoivat kiusaamaan illansuussa todenteolla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s