52 viikkoa: 17/52 Santa Cruz

Isovanhemmat lähtivät tänään aamuvarhain kentälle ja ehtivät kuin ehtivätkin jatkolennolleen Nykissä ensimmäisen koneen myöhästymisestä huolimatta. Mukanaan he veivät muistoja tapahtumarikkaasta lomasta, meidän muuttokuormaa ja konkreettisesti pienen palan Kaliforniaa pienen punapuutaimen muodossa.

Blogi on ollut tauolla reissujen ja pojan sairastumisen vuoksi, mutta nyt yritän löytää taas aikaa kirjoittamiselle kun arki toivottavasti hiljalleen palaa. Kerrottavaa on vaikka kuinka ja aloitan meidän tuoreimmasta reissusta Santa Cruziin  ja siellä napatusta yhteiskuvasta. Kuvasta kiitokset isälleni!

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Tämä oli toinen vierailumme Santa Cruzissa. Edellisellä kerralla puolivuotias reissumies kulki mukana rintarepussa, nyt hän halusi juosta kaikkialle yskästään huolimatta. Nautimme jälleen kerran Wharfista ja sen merileijonista. Ihmettelimme Boardwalkin huvipuiston menoa, söimme hyvää sea foodia ja bongasimme surffareita. Mofa pääsi keilaamaan ja kaikilla oli kivaa! Keli oli melko viileää, mutta auringossa tarkeni hyvin hihattomassa. Oli hauska seurata mitä muilla oli päällä. Kaikkea untuvatakeista bikineihin tuli vastaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s