52 viikkoa: 18/52 May Fête Parade

Tänään olen viettänyt ihanan aamun kahdestaan pojan kanssa. Mies lähti San Franciscoon synttärisuunnistukselle ja me puolestamme lähdimme uteliaina kävelleen kohti Palo Alton pääkatua ja May Fête paraatia. Paraatilla on pitkät perinteet ja se järjestettiin tänä vuonna peräti 92. kerran. Se on Kalifornian vanhin lasten paraati ja tänä vuonna teemana oli “hyvä naapuri ja naapurusto”.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Paraatiin osallistui kymmeniä alueen kouluja, leikkikouluja sekä harrastusryhmiä. Suurimman vaikutuksen sekä äitiin että poikaan tekivät koulujen orkesterit – marching bands – varsinkin yksi joka soitti Star Warsin tunnaria. Paloauto oli luonnollisesti myös iso hitti! Nautimme kahdestaan falafel -annoksen lounaaksi ravintolassa ilman hämminkiä ja jatkoimme paraatin jalanjäljissä matkaa.

Paraati kulki kohti tuttua Heritage Parkia, jossa meno jatkui bändin säestämänä. Jorasimme mm. Kids in American tahtiin ja poika toteutti pitkän haaveensa kun hän sai kiivetä Palo Alto paloauton kyytiin!

kummelikopplan

Yhteiskuvasta ei tullut kovin kummoinen, mutta ei se mitään. Aamun tunnelmaa on mahdotonta taltioida kuvaan...

Yhteiskuvasta ei tullut kovin kummoinen, mutta ei se mitään. Aamun tunnelmaa on mahdotonta taltioida kuvaan. Parhaat treffit kaksivuotiaan kavaljeerin kanssa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s