Vakiovarusteet

Minä kuulun niiden joukkoon joiden mielestä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vaikka pyrin siihen että liikkuisimme mahdollisimman pienellä kuormalla, tarpeellista tavaraa kuitenkin kertyy. Esimerkiksi jos haluaa viettää päivän rannalla palaamatta hotellille ja mukaan tarvitaan ruokaa, vaippoja, vaihtovaatteita, kamera jne.

Amerikkalaiset ovat varsinaisia retkeilyn mestareita. Heille ei riitä pelkkä alusta ja pyyhe, vaan mukana kulkevat kätevillä kokoon taittuvilla kärryillä isot teltat, pöydät, tuolit, grillit, ruoat, stereot ja lelut. Me yritämme pärjätä vähemmällä, vaikka jonkinlainen aurinkovarjo olisi kyllä kätevä.

kummelikopplan

kummelikopplan

Onnistuneen rantapäivän ja muidenkin retkien TOP 3 meidän huushollissa, olkaa hyvä!

  1. IKEA KNALLA jättikassi, joka imaisee sisäänsä niin snorklauskamat, pyyhkeet, aurinkorasvat ja sarongit kuin vaihtovaatteet, kuivamuonan, vaipat ja kameralaukun. Hallittu tavarakaaos, joka pysyy piilossa nätissä paketissa! Näitä odottaa Kaliforniassa muutama lisää täynnä varastoitua muuttokuormaa ja ne saavat toimittaa pyykkikorien virkaa Half Moon Bayssa. Taitaa olla viime vuoden kesäkassin haastaja, suosittelen!
  2. Skip Hopin Central Park viltti kylmälaukkuineen, joka taittuu olkalaukun muotoon ja hylkii kosteutta. Tärkeimmät kriteerit vilttiä etsiessä oli riittävä koko, materiaali ja konepesunkestävä. Kiva chevron kuosi ei haitannut yhtään! Kylmälaukku tuntui aluksi hieman turhalta, mutta se onkin osoittautunut mainioksi paikaksi kuljettaa vesipulloja ja limutölkkejä. Vaihtamalla hihnan paikkaa viltistä saa myös kätevästi repun.
  3. IKEA TÅRTA kylmälaukkuun mahtuu perheen lounas ja naposteltavaa. Mukana kulkee esimerkiksi quinoaa tai couscousia, mini porkkanaa, hedelmiä, pitaleipää ja hummusta. Näppärän kokonsa ansiosta kylmälaukku mahtuu matkarattaiden korin ahtaampaankin nurkkaan.

kummelikopplan

kummelikopplan

Miltä teidän ranta-arsenaali näyttää?

PS. Sairastuvassa kivulias enterorokko jatkaa meistä pienimmän kiusaamista. Toivottavasti huomenna olo taittuu jo paranemisen puolelle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s