Kesätempo 2014

Viime kesän kesätempo -kirjoitus oli jostain syystä pompannut luetuimpien juttujen joukkoon eilen. Viime kesän muistot palasivat elävinä mieleen kun luin sen läpi. Ja mikä sen parempi aika toistaa kesähöpötyksiä kuin juhannuksen jälkeisenä viikkona kun monet suomalaiset ovat aloittanet lomansa ja hidastaneet tahtia. Kesätempo 2014 olkaa hyvät!

Päivän suunnitelma: Fiiliksestä riippuen taidamme pyöräillä lähimpään leikkipuistoon tai mennä rannalle leikkimään.

Lounaani tulee koostumaan: Söin juuri eilisen illallisen jämiä. Superhyvää massaman currya Lanna Thaista, jossa söimme kotimatkallaYosemitesta. Rakastan paikallista tapaa boksata tähteet mukaan kotiin. Annokset ovat suuria ja on enemmän sääntö kuin poikkeus että jämät viedään kotiin.

Kun katson ikkunasta sää näyttää tältä: Aurinko paistaa lähes siniseltä taivaalta. Enpä olisi uskonut näkeväni sellaista tänään, kun vielä pari tuntia sitten sumu oli tihkuttavan sankka.

Viime yönä näin unta: Olin Suomessa ruokakaupassa ja tuskailin epätoivoisena kun en löytänyt mitään. Pientä kotiinpaluuangstia havaittavissa kenties?

Eilen tapahtui seuraavaa: Ajoimme Bridgeportin vuoristokylästä vaikuttavaan Yosemiten kansallispuistoon ja sieltä takaisin kotiin huset vid havetiin.

Päivän asu: Hahah, kotipäivä so far. Vanhat jumppahousut, toppi jonka päällä lyhyt t-paita. Mustaa, sinistä ja valkoista.

Lempparibiisini juuri nyt: Road tripin soundtrackilta Lana del Reyn Brooklyn Baby.

Tänä kesänä olen oppinut jotain uutta: Olen oppinut pitämään IPA oluista ja toukokuussa SUP:pasin ensimmäistä kertaa Mauilla ihmetellen kovaan ääneen miksi en kokeillut sitä jo viime kesänä kopplanilla, jossa meillä on oma lauta. Taisin olla liian kiireinen lastenhoitohommissa…

Seuraavat pippalot joihin olen menossa: Edelleen voisi esittää saman vastakysymyksen kuin viime vuonna: siis mitkä pippalot, enhän minä käy missään..? Mutta onhan tässä San Francisco Pride ensi viikonloppuna ja July 4th tulossa sekä sitten vielä yhdet 2-v partyt ennen paluuta. Ja Suomessa haaveilen homecoming bileistä elokuussa.

Juuri nyt minua ärsyttää: Tympeä asiakaspalvelu jonka sain kurahanskojen reklamaatiotapauksessa.

Toisaalta haluan suositella: Vesimelonismoothieta (satoi tai paistoi) ja korallinpunaista kynsilakkaa.

kummelikopplan

Alkuperäisen “Bot mot sommartorka” listan jakoi Linn ja olisi kiva lukea myös seuraavien leidien kesähöpötyksiä MinEna ja Kristaliina!

3 thoughts on “Kesätempo 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s