Fore ja luksusbrunssi

Havaijilla vielä ollaan, mutta on pakko palata vielä vanhoihin juttuihin jotka ovat odottaneet julkaisua jo pitkään. Jos pitää brunsseista ja etsii niiden luksusversiota se löytyy Half Moon Bayn Ritzistä. Puolikuunmuotoisen, pitkän entisen kotirantamme toisessa päässä sijaitseva hotelli ja golfkenttä tarjoavat mahtavat maisemat ja yhtä huikean kattauksen. Ystävillämme on tapana käydä siellä aina äitienpäivänä ja me puolestamme juhlistimme pojan 2-vuotispäivää vähän etukäteen ja momin synttäreitä pienellä viiveellä.

Halvasta lystistä ei ole kyse, mutta sanoisin että hinta-laatusuhde on kohdallaan. Lisäksi pienet lapset syövät ilmaiseksi joten se kompensoi vähäsen. Lista on lähes loputon, eikä millään voinut maistaa kaikkia ruokia. Oli ostereita ja muita mereneläviä, sushia, kiinalaisia dumplingeja ja aasialaisia herkkusalaatteja sekä äyriäisannoksia. Salaattipöytä ja bliniosasto löytyivät myös, eggs benedictejä ja muita klassisia brunssilajeja unohtamatta. Vaikka en ole makean ystävä, hämmästelin ja kuvasin (sekä maistelin) mahtavaa jälkkäritarjontaa.

Vaikka tuli syötyä ihan liikaa, ei siltikään tullut pöhöttynyttä oloa. Brunssin tarjoilut on tehty laadukkaista aineksista ja sen kyllä huomaa. Aterian jälkeen voi jaloitella ihaillen kauniita maisemia, kunhan muistaa varoa väyliltä eksyviä palloja. Me selvisimme täpärästi osumasta…

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s