Moikkamoi

Meillä asuu nykyään aikamoinen papukaija. Poika imee itseensä lauseita ja sanontoja ja osaa käyttää niitä yllättävän hyvin oikeanlaisissa tilanteissa. Jos kysymme mennäänkö rannalle, hän vastaa mahtava ajatus tai totta kai. Hän kertoo tykkäävänsä ja kehottaa kaikkia leikkimään yhdessä.

Uusia fraaseja tulee lähes päivittäin. Kun kuulemme ne ensi kertaa vilkaisemme miehen kanssa toisiamme, repeilemme salaa ja mietimme mistä noita oikein tulee. No yleensä Pikku Kakkosesta tietenkin. Lemppari on tällä hetkellä Taavi-Tiikeri, jolla on paljon järkeviä opetuksia. Parhaita on siivoa jälkesi, jota poika laulaa samalla kun kerää leluja pois lattialta! Uusinta uutta on nyt katsoa itseään peilistä samalla kun matkii yhtä  juontajaa: moikkamoi tänään olemme koko päivän kalassa…

kummelikoppan

PS. Vietimme muuten pojan ensimmäistä leffailtaa eilen. Katsoimme Sammyn seikkailua, joka kertoo kilpikonnapojan retkistä. Taisi olla nappivalinta sillä 1:20 kestävä englanninkielinen pätkä jaksoi kiinnosta ja innostaa alusta loppuun.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s