Unikirjan oppeja testaamassa ja toinen luksusbrunssi

Kuluneen puolen vuoden aikana on tullut hankittua paljon kirjoja pojalle. Ei ehkä fiksuinta kotiin kannettavaa painonsa takia, mutta mitäpä sitä ei tekisi poikansa oppimisen kannalta? Hauskoja kertomuksia ihanalla kuvituksella. Osa ovat selkeästi unikirjoja, toiset tavallisia satuja. Yksi niistä on kirja Larry koirasta, joka eksyy San Franciscossa. Satua on luettu iltaisin kymmeniä kertoja ja viimeisellä päiväretkellämme kaupunkiin, kirjan opit pääsivät testiin.

Söimme herkullisen skumppabrunssin Nob Hillillä yleellisessä Top of the Markissa. Kuulostaa ehkä hirvittävältä paikalta viedä vilkas 2-vuotias, mutta täällä on se hyvä puoli että kaikkialla on rentoa ja lapset tervetulleita pieniä asiakkaita. Meidän jetsetteri pärjäsi mainiosti maistellen pöydän antimia, eikä ipadia tai muuta viihdykettä tarvittu.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Hotellin 19. kerroksesta oli lähes 360 asteen näkymät kaupungin yli ja poika bongasi heti Bay Bridgen. Tarjoilija oli vaikuttunut ja kertoi suurimman osan turisteista luulevan sen olevan Golden Gate. Kiersimme ravintolan toiselle puolelle ja sieltähän se tuttu punainen siltakin tuli tunnistettua. Päivän mittaan poika bongasi mm. myös cable carin, Coit Towerin, Lombard streetin ja Alcatrazin muutamia mainitakseni. Kyllä lukeminen kannattaa. Lapsen kieli kehittyy ja hän oppii vaikka mitä!

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s