Pizzakivi testissä

Nyt kun meillä on takapiha ja siellä kunnon grilli halusimme testata myös pizzojen paistoa. Olin hieman skeptinen saako oikeasti pohjasta hyvän tai erilaisen kuin uunissa, mutta lopputulos yllätti todella positiivisesti. Ratkaisevaa oli, että kivi kuumenee tarpeeksi. Grillipizzasta taisi kertaheitolla tulla miehen bravuuri, jota tulemme toivomaan aina uudestaan.

kummelikoplan

Taikina tehiin pizzakiven vihkosen mukaan (vehnäjauhoja, kuivahiivaa, vettä, oliiviöljyä ja suolaa) ja tomaattikastike rakentui paseeratusta tomaatista, punaisesta pestosta, valkosipulista, suolasta ja pippurista sekä oliiviöljystä. Täytteinä käytimme mozzarellaa ja basilikaa sekä vaihtelevasti tomaattia, paprikaa ja oliiveja. Ensi kerralla vuorossa sitten white pizza!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s