Tunaa kulhossa

Jatketaan pikalounas linjalla tänäänkin. Melko saman näköinen setti luvassa, vaikka koostuukin osin erilaisista aineksista. Eilisen lounaaksi rakentui taas lunch bowl ja tämäkin valmistui alle vartissa. Tällä kertaa tein tonnikalamössön jonka yhdistin tammenlehtisalaatin, fetan ja kylmän täysjyväpastan kanssa.

kummelikopplan

Tunakulhoon pääsi mukaan salaattia, fetaa sekä seesamin- ja kurpitsansiemeniä. Mössö koostui edelliseltä päivältä ylijääneestä selleristä sekä punasipulin puolikkaasta, jotka sekoitin tonnikalan kanssa purkilliseen crème fraichea. Mukaan murskasin noin ruokalusikallisen kapriksia ja kaadoin sekaan mausteeksi vielä teelusikallisen kaprislientä. Pasta löytyi valmiiksi keitettynä pojan “mumminpastaa” varten ja lainasin sitä vähän, muuten olisin käyttänyt esim. quinoaa. Jälleen kerran hyvää ja helppoa!

kummelikopplan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s